POP top teaser image

Reebok schoenen

58 Resultaten
aanbevolen

58 Resultaten

Reebok kinderschoenen

Reebok lanceerde in 1924 voor het eerst een collectie. Oorspronkelijk waren zij de leverancier van alle sporters voor de Olympische Spelen. Alle atleten liepen op de innovatieve schoenen van Reebok. Gelukkig heeft Reebok haar klantenkring uitgebreid en is dit edgy, fashionable en innovatieve merk nu voor iedereen beschikbaar. Het merk streeft continue naar verbetering en innovatie, waardoor het meedraait in de top van de sportmerken. Reebok produceert haar schoenen in een betrouwbaar productieproces, waardoor ze de kwaliteit en de duurzaamheid kunnen waarborgen.

Dit comfortabele sportmerk was in de jaren ’80 super populair en is nu weer helemaal terug! Reebok kinderschoenen zijn comfortabel, trendy en makkelijk draagbaar. De best verkochte modellen uit de collectie voor volwassenen worden ook gemaakt in peuter- en kinderschoenen. Dus ben je op zoek naar trendy én comfortabele kinderschoenen? Kijk dan niet verder en shop jouw Reebok kinderschoenen online bij kleertjes.com! Klik hier voor de hele collectie van Reebok.

Reebok sneakers kinderen

Ondersteuning in schoenen is voor volwassenen belangrijk, maar nog belangrijker voor de groeiende kindervoet. Reebok ontwerpt schoenen volgens de laatste technische ontwikkelingen. Hierdoor kunnen zij de beste kwaliteit, de grootste ondersteuning en het fijnste comfort bieden.

Reebok kids

Vroeger kocht je een paar sportschoenen om mee te nemen naar school voor in de gymzaal of om te dragen tijdens het sporten. Omdat je sportschoenen tegenwoordig allang niet meer alleen in de gymzaal draagt, richt Reebok zich op de laatste trends. Een win-winsituatie dus. De favoriete schoenen van jouw kind ondersteunen tijdens het rennen, springen, klimmen en klauteren en zorgen ervoor dat jouw mini dit volgens de laatste trends doet.

Reebok Classic

In de jaren tachtig was de Reebok Classic immens populair. Veel schoenen in de huidige collecties zijn ontworpen met dit model in het achterhoofd. De rubberen zool is anti-slip en heeft uitneembare, vochtafvoerende OrthoLite inlegzooltjes. De Ortholite zooltjes bieden een ademend vermogen en hebben een anti-microbiële werking. Ook zijn de schoenen verstevigd in de hakken. Shop de Reebok Classic online.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help