Kindermicrofoons

Wis alle filters Filter op

Maak de artiest in je kind los met een kindermicrofoon

Do-Re-Mi-Fa-So-La-Ti-Do… Schuilt er een zangtalent in jouw kind? Kom erachter met een kindermicrofoon! Jouw kleintje kan zich voordoen als een beroemde zanger(es) of entertainer. De kindermicrofoon is goed voor de muzikale ontwikkeling van je koter en daarnaast is het ook nog eens super leuk om mee te spelen. Zowel voor kleine als grote kinderen. Bekijk ons assortiment en ontdek welke kindermicrofoon bij jouw kindje past. Ben je niet tevreden met het product? Dan kun je het eenvoudig retourneren bij een DHL punt bij jou in de buurt. Maak er een sport van om in de juiste toonladder te zingen en oefen de leukste liedjes. 1, 2, 3… Zingen maar!

De microfoonstandaard voor je kind

We hebben kindermicrofoons die met een microfoonstandaard voor je kind komen. Dit maakt het zingen extra leuk omdat je kleintje dan al helemaal het gevoel heeft dat hij of zij een optreden geeft. Pak die standaard maar vast en swingen maar! Jullie zijn het publiek en je kind is de artiest. Met een kindermicrofoon kun je zoveel lol beleven. Daarom mag dit speeltje zeker niet ontbreken in de speelgoedcollectie van je kind.

Spelenderwijs leren door lekker te zingen

Wist je dat een kindermicrofoon ook een goede uitwerking heeft op de intelligentie van je koter? En dat het de sociale ontwikkeling stimuleert? Zingen en muziek maken is gezond en spelenderwijs leren is heerlijk. Kinderen vinden muziek horen en maken sowieso leuk om te doen, vanaf de geboorte al. Wanneer je kindje gaat zingen, stimuleert dit ook nog zijn of haar taalontwikkeling. Dit komt omdat hij of zij leert om verschillende geluiden en tonen van elkaar te onderscheiden. En zeg nou eerlijk, hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen toch? Dus schaf die kindermicrofoon gauw aan en laat jouw kind de sterren van de hemel zingen. Tijd om die stembanden te smeren!