POP top teaser image

Cars mode

520 Resultaten
aanbevolen

520 Resultaten

Cars Jeans

Het merk Cars Jeans bestaat al sinds 1982 en biedt een uitgebreide jeans en streetwear collectie voor kids in de maten 92 tot en met 176. In de collectie Cars Jeans kinderkleding vind je mooie draagbare jeans, rokjes en shirts met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Cars Jeans is verkrijgbaar voor jongens en meisjes in de maten 92 tot en met 176. Bekijk de leukste artikelen van Cars Jeans hier.

Cars Jeans kinderkleding

Op zoek naar Cars Jeans kinderkleding? Bij kleertjes.com vind je een groot assortiment kinderkleding van dit stoere merk. We zien voor de Cars Jeans jongens en Cars Jeans meisjes veel kleur en een mix van patronen in de collecties terugkomen. Stoere prints met mooie kleuren op een Cars Jeans shirt of broek, die je combineert met stoer denim.

Cars jeans

De jeans van Cars jeans zijn erg populair en zijn dus elk seizoen weer goed vertegenwoordigd in de collectie. Het merk vernieuwd elke keer weer met nieuwe wassingen en technieken. Een stoere jeans is echt een musthave voor in de kledingkast van je kind. Nieuwsgierig geworden? Je shopt de nieuwste jeans van Cars Jeans voor kinderen hier.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.