VANS mode

Alle skaterboys en surfgirls kennen waarschijnlijk het Amerikaanse merk VANS. Naast de fijne en hippe VANS schoenen heeft dit merk nog veel meer te bieden. Wij weten zeker dat kinderen blij worden van de collectie met kleurrijke shirts, truien, broeken en rugzakken.

63 Resultaten
aanbevolen

63 Resultaten

Hierom staat VANS bekend: ultieme grip, uniek comfort

VANS is een Amerikaans merk dat in 1966 werd opgericht door twee broers. De broers ontwierpen een paar schoenen met gevulkaniseerde, rubberen zolen. De zolen zorgden voor een extreem goede grip en ondersteuning, waardoor ze al snel populair werden bij skaters, snowboarders en surfers. Door de jaren heen werd het merk ook opgemerkt door modeliefhebbers. De schoenen zaten immers niet alleen comfortabel, ze zagen er ook nog eens leuk uit.

Inmiddels zijn VANS te koop in allerlei soorten, maten en kleuren. In de collectie vind je bovendien niet alleen schoenen, maar ook kleding en accessoires. Zo draagt je kind zijn of haar favoriete VANS sneakers in combinatie met een bijpassende shirt of hoodie en een jeans.

De juiste maat kiezen voor VANS schoenen

VANS vallen over het algemeen normaal tot iets aan de ruime kant. Kies de maat die je kind altijd draagt en meet zijn of haar voeten eventueel op als je niet zeker weet welke maat hij of zij draagt. Mocht je twijfelen tussen twee maten, kies dan altijd voor de grootste maat. In onze webshop vind je VANS voor kids vanaf maat 16 tot en met maat 40. De meeste kindjes dragen maat 16 als ze tussen zes en negen maanden oud zijn. Misschien zetten ze op hun VANS wel hun eerste stapjes. De kinderkleding loopt van maat 92 tot en met 176. Dit is geschikt voor kinderen tussen 1 en 12 jaar oud. De accessoires zoals rugzakken en petten passen bij alle leeftijden.

Mogen VANS schoenen in de wasmachine?

Veel mensen denken dat VANS gewoon in de wasmachine gewassen mogen worden. Helaas blijkt dit in de praktijk geen goed idee. Maak in plaats daarvan de schoenen schoon met een zachte borstel en een klein beetje schoonmaakmiddel. Wrijf de schoenen vervolgens schoon met een vochtige doek. De binnenkant van de schoenen maak je schoon met wat zuiveringszout. Laat de pasta even intrekken, spoel de schoenen af met warm water en laat ze aan de lucht drogen. Hoewel dit iets meer tijd kost dan de schoenen in de wasmachine gooien, weet je zo wel zeker dat je kind lang plezier zal hebben van zijn of haar VANS.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help