ESPRIT mode

Esprit - stijlvolle mode voor elk moment! Ontdek de nieuwste collectie vol luchtige, coole looks voor jou en je kids. Mix & match onze frisse, pastelkleurige outfits en create je eigen signature style. Van chique tot casual - Esprit heeft het allemaal. Shoppen maar, enjoy the ride!

148 Resultaten
aanbevolen

148 Resultaten

Esprit kinderkleding

Esprit is een Amerikaans merk wat inmiddels niet meer weg te denken is uit ons straatbeeld. De geschiedenis van Esprit start in 1964 als Susie Russell en Doug Tompkins elkaar ontmoeten. Ze trouwen zes maanden later en in 1968 lanceert Esprit de eerste collectie, toen, opzienbarende jurkjes. Creativiteit en een onuitputtelijke dosis energie zorgen ervoor de Esprit in de jaren die volgen uitgroeit tot een merk met een eigen stijl en bedrijfsidentiteit. Esprit staat voor meer dan stijl en design, maar heeft ook respect als belangrijke pijler binnen het merk. Als motto heeft Esprit ‘ Be informed, be involved, make a difference’, waarmee ze zakendoen koppelt aan sociale betrokkenheid en ecologische verantwoordelijkheid. Dit is ook de basisgedacht voor alle producten die Esprit op de markt brengt. Wanneer je op zoek bent naar Esprit kinderkleding online, hoef je niet verder te zoeken. Je shopt de nieuwste Esprit Kids Collectie namelijk gewoon op kleertjes.com. Shop Esprit meisjeskleding en Esprit jongenkleding online!

De wereld volgens Esprit kinderen

De collectie van Esprit Kids houdt altijd de onderzoekende aard van kinderen in het achterhoofd. Kinderen kunnen gebiologeerd grassprieten tellen en verwonderd zijn van elke trein die langs komt. Kinderen leven in het hier en nu. Esprit kinderkleding geeft kinderen de vrijheid om de wereld te ontdekken en daarvan te genieten. In comfortabele jeans, een stijlvolle ribbroek, zachte T-shirts en als het nodige is lekker warme vesten.

Esprit Kids Collectie

Esprit meisjeskleding en Esprit jongenkleding is gemaakt voor alles wat een dag je kan brengen als kind. Comfortabele katoenen broeken, waarin je makkelijk de hoogste bomen in kunt klimmen en stoere jacks die Esprit boys warm houden als ze in de regen toch lekker buiten gaan spelen. Ook Esprit girls kunnen alles aan wat de dag brengt. In hun lievelingsshirt met print stelen ze de show op het schoolplein en in hun mooie jersey-jurk ontdekken ze moeiteloos de hele wereld. Voor alle Esprit kinderen is morgen weer een nieuwe dag om avonturen te beleven in de functionele, comfortabele en leuke kinderkleding van Esprit. Ben jij nog op zoek naar Esprit kinderkleding online? Zoek niet verder. Je vindt Esprit online bij kleertjes.com. Shop Esprit kinderkleding hier

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.