Babyrompertjes

Rompertjes voor je kleine spruit? Wij hebben een prachtige collectie met schattige prints en kleurtjes. Van coole dino's tot lieve hartjes - kleertjes.com heeft het allemaal! Ontdek nu onze adorable rompers die elk baby-outfit compleet maken. Tijd om je little one te stylen en lekker te laten spelen!

299 Resultaten
aanbevolen

299 Resultaten

Baby rompertjes

Rompertjes hier, rompertjes daar, je kan er niet genoeg van hebben! Baby’s hebben iedere dag wel een rompertje aan. Bij kleertjes.com vind je dus ook rompertjes in de uiteenlopende maten 38-98. Heb jij dus een baby, of is er in jouw omgeving een baby geboren? Dan zou je zeker even in onze diverse collectie aan rompertjes moeten kijken. Wij hebben rompertjes voor baby’s in allerlei kleuren en dessins.

Rompers voor babymeisjes en -jongens

Rompertjes zijn er in alle soorten en maten, en je hebt ze ook specifiek voor meisjes en specifiek voor jongens. De rompertjes voor meisjes hebben we bij kleertjes.com in zachte kleurtjes als roze en beige. De rompertjes voor kleuren hebben we in kleuren als blauw en met leuke figuurtjes als autootjes. Ook hebben we bij kleertjes.com unisex rompertjes. Deze rompertjes kenmerken zich vooral door de witte en lichte kleuren en zijn geschikt voor zowel de baby meisjes als voor de baby jongens.

Rompers met lange mouw

Bij kleertjes.com hebben we ook baby rompertjes met lange mouwen. Dit voor de wat koudere dagen in het jaar, zodat het lichaam van jou baby lekker warm blijft. Net als de rompers met korte mouw zijn de rompers met lange mouw heerlijk zacht en comfortabel. Door de lange mouwen van de romper zal je merken dat je baby snel uit zijn romper zal groeien en dat de mouwtjes wat kort worden. Daarom is het belangrijk dat je genoeg rompertjes in huis hebt voor als jouw baby weer als kool is gegroeid.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.