Top Teaser Lite - Inspiratie - 27 - SS23 - De coolste traktatie tips

De coolste traktatie tips

De verjaardag van je kind komt eraan. Een bijzonder moment waar hij ongetwijfeld al heel lang naar uitkijkt. Jij wilt natuurlijk niets liever dan jouw kind met een stralend gezichtje het klaslokaal binnen zien lopen, om vol trots zijn traktatie te presenteren aan de klas. Dat snappen wij, want vandaag is zijn dag! Maar laten we eerlijk zijn, het bedenken van een originele traktatie kan soms best een uitdaging zijn. We hebben een paar spetterende traktaties verzameld, waarmee jouw kind gegarandeerd indruk maakt bij zijn vriendjes en vriendinnetjes.

Beestenboel

Vrolijke pinguïns of schattige bosdiertjes. Deze beestachtige traktaties zijn al-tijd een succes!

Pinguïns

Deze schattige pinguïns zijn gemaakt van chocozoenen. De voetjes, het buikje en het snaveltje zijn gemaakt van fondant. Deze eetbare oogjes en bloemen zijn gewoon te koop (Dr. Oetker). Plak alle onderdelen vast met eetbare lijm of meng wat poedersuiker met water om zelf eetbare lijm te maken.

Bosdieren

Een traktatie met rozijntjes, is bij de de allerkleinsten altijd een schot in de roos! Via deze link krijg je een beetje hulp om dat doosje rozijnen (of ander snoep) in een leuk jasje te steken.

Poppin’ colours

Een beetje kleur hoort erbij op zo’n feestelijke dag. Ontdek hier twee kleurrijke traktaties die je gemakkelijk samen kunt maken.

Oreo's

Oreo’s zijn altijd favoriet om te gebruiken voor het maken van traktaties. Deze kleurrijke traktatie is binnen een handomdraai gemaakt en ziet er ook nog eens heel vrolijk uit.

Flamingo's

Deze vrolijke flamino traktatie is perfect voor de zomer!

Fruitfeestje

Op steeds meer scholen zijn er regels over wat je wel en niet mag traktren. Daarom kunnen ook een paar gezonde fruit traktaties niet ontbreken.

Vrolijke fruitzaal

Een vrolijke en gezonde traktatie. Zo wordt fruit eten wel héél leuk.

Luchtballonnen

Vrolijke luchtballonnen, speciaal voor kleine avonturiers!

Meer inspiratie?

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help