Hoe kan ik mijn artikelen gratis retourneren?

Dat is heel eenvoudig! Je hoeft alleen de artikelen die je wilt retourneren in de originele zakjes te stoppen, indien dit mogelijk is. De barcodestickers op de zakjes zorgen ervoor dat wij jouw retour gemakkelijk kunnen verwerken. Verpak de artikelen indien mogelijk in de originele verzenddoos of -zak, plak de doos dicht en breng deze naar een DHL ServicePoint. Een retourformulier invullen is niet nodig. Retourneren is gratis via DHL. Je kunt het pakket afgeven bij het ServicePoint. Zij regelen de rest, een adres of label is niet nodig vanuit jou. DHL koppelt zelf een barcode aan jouw retourpakket. Uiteraard kun je de producten ook, op eigen kosten, via een andere vervoerder retourneren. In Nederland kun je jouw bestelling door middel van de volgende stappen gratis retour sturen:

Retourstap 1
Retourstap 2
Retourstap 3

- Je ontvangt alles wat je al betaald hebt retour en als je je volledige bestelling retourneert krijg je ook de verzendkosten van ons weer terug.

- Heb je gekozen voor achteraf betalen? Dan wordt het bedrag van je retour verrekend op de digitale factuur. Heb je betaald met een andere betaalmethode dan ontvang je zo snel mogelijk, en uiterlijk na 14 dagen nadat je aan ons hebt gemeld dat je wil herroepen het bedrag terug op dezelfde manier als dat je ons hebt betaald. Wij mogen wachten met het terugbetalen totdat wij het artikel(en) hebben ontvangen of totdat je aantoont het product(en) aan ons te hebben verzonden.

- Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je het artikel hebt ontvangen. Als je ons eerst op de hoogte hebt gesteld van je herroeping heb je vervolgens nog 14 dagen om het artikel aan ons terug te sturen.

- Wanneer je meer met het artikel hebt gedaan, dan noodzakelijk is om te beoordelen of je het wilt houden en er daardoor schade is ontstaan mogen wij deze schade in rekening brengen.

- Wil je op een andere manier herroepen of je retour versturen? Dat kan ook, als het maar duidelijk is dat je wilt herroepen. Zorg er daarom in ieder geval voor dat je een briefje toevoegt aan de artikelen met daarop je gegevens en het ordernummer. Je kunt je pakket naar een DHL ServicePoint brengen en aangeven dat het pakket naar kleertjes.com verstuurd moet worden.

Je kunt ook gebruik maken van het modelformulier voor herroepping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Retourneren vanuit België

Wil je artikelen retour sturen vanuit België, ga dan naar een UPS punt bij jou in de buurt en laat daar een retourlabel uitprinten waarmee je jouw pakketje gratis retour kunt sturen.

Wil je een klachtartikel retour sturen?

Neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice via [email protected] of door een WhatsApp bericht te sturen naar +31 (0)314-320120.