Top Teaser Lite - leuke activiteiten voor in het voorjaar

8 leuke uitjes voor in het voorjaar met kids

Het voorjaar is eindelijk aangebroken! De zon begint te stralen, de bloemen beginnen te bloeien en de lente-energie is voelbaar. Het is de perfecte tijd om eropuit te gaan met de kids en samen nieuwe avonturen te beleven. Wat inspiratie nodig? Bij Kleertjes.com hebben we een lijst samengesteld van 8 leuke uitjes die je kunt ondernemen met je kinderen. Veel plezier!

1. Bezoek een kinderboerderij

Laat je kinderen kennismaken met verschillende boerderijdieren op een kinderboerderij. Ze kunnen dieren voeren, knuffelen en zelfs ponyritjes maken! Ook is er vaak een leuke speeltuin, waar ze zich heerlijk kunnen vermaken. Een educatief én leuk uitje dus.

2. Maak een fietstocht door de natuur

Pak de fietsen uit de schuur en maak een mooie tocht door de prachtige natuur die tot leven komt in het voorjaar. Geniet samen van frisse lucht, bloemetjes, groene landschappen en misschien kom je wel een lammetje tegen! Stop onderweg voor een lekker drankje of zelfs al een ijsje.

3. Ontdek een botanische tuin

Waan je in een oase van bloemenpracht en kleurrijke planten in een botanische tuin. Laat je kinderen kennismaken met verschillende plantensoorten en geniet samen van de serene sfeer.

4. bezoek de "koeiendans"

Ga naar het moment waarop de koeien na de winter voor het eerst naar buiten mogen. Het is ontzettend leuk om de blije koeien te zien springen van enthousiasme. Informeer bij lokale boerderijen naar het geplande moment waarop dit zal zijn. Veel boerderijen maken dit namelijk een leuk evenement. Dit wil je niet missen!

5. Ga picknicken in het park

Is het lekker weer, kies dan voor een leuke picknick. Vul een mand vol lekkere broodjes, snacks en drankjes en zoek een mooi plekje in het park om te genieten van een heerlijke picknick met het gezin. Vergeet niet om wat buitenspeelgoed mee te nemen voor extra speelplezier!

6. midgetgolf

Midgetgolf is een leuke gezinsactiviteit. Ook kan dit zowel buiten als binnen worden gedaan, dus je bent niet afhankelijk van mooi weer. Wil je een wat uniekere ervaring? Kies dan voor glow-in-the-dark midgetgolfen, succes gegarandeerd.

7. Ga naar een buitenfestival

In het voorjaar worden er vaak leuke buitenfestivals georganiseerd met activiteiten voor kinderen. Check lokale evenementenkalenders voor festivals en evenementen die speciaal zijn gericht op gezinnen. Denk aan activiteiten zoals springkussens, spelletjes, workshops en nog veel meer!

8. bezoek een indoor speelparadijs

Mocht het buiten toch wat minder mooi weer zijn, kies dan voor het bezoeken van een leuk indoor speelparadijs. Bezoek een leuke indoor speelparadijs. Laat je kids genieten van glijbanen, ballenbakken en klimtoestellen. Zo kunnen ze ook op een regenachtige dag hun energie kwijt.

Meer inspiratie?

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help