Top Teaser Lite - Inspiratie - Voedingskussens

De beste voedingskussens

Een voedingskussen is een must-have voor alle aanstaande en kersverse ouders. Naast dat je met een kussen je baby comfortabel en in de juiste positie het flesje of de borst geeft, is slapen met een voedingskussen een absolute aanrader tijdens je zwangerschap.

Waarom gebruik je een voedingskussen?

Voor zowel ouders als baby's is een voedingskussen een onmisbaar item. Voor ouders geeft het kussen ondersteuning voor de armen en rug, waardoor het minder zwaar wordt en je een comfortabele houding hebt. Ook voor de baby is een voedingskussen een ideaal item, want het biedt ook een comfortabele houding voor je baby. En dat is fijn voor jou en je baby.

Een voedingskussen is niet alleen heel handig tijdens het voeden, maar ook voor je kind om in te liggen en als ondersteuning voor de eerste zitpogingen. Oftewel: ideaal om aan te schaffen.

Waarom gebruik je een voedingskussen?

Waarom is een voedingskussen ook fijn om mee te slapen?

Met een voedingskussen slapen is ideaal als je zwanger bent. Door je groeiende buik kan het namelijk best lastig zijn om een fijne slaappositie te vinden. Het voedingskussen kun je tussen je benen klemmen en/of onder je buik leggen. Op deze manier slaap je comfortabel op je zij zonder last te hebben van je buik.

Hoe gebruik je een voedingskussen?

Een voedingskussen gebruiken is vrij eenvoudig. Zowel tijdens het slapen als tijdens het voeden leg je het kussen in de gewenste positie. Tijdens het voeden is het fijn om je arm te laten rusten op het kussen. Zo krijg je een goede ondersteuning en weet je zeker dat je in een juiste positie zit. Een juiste houding is van belang als je tepelkloven wilt voorkomen. Ook net na de bevalling is het belangrijk om zo comfortabel en ontspannen mogelijk te kunnen voeden.

Welk voedingskussen is het beste?

Hieronder vind je een overzicht van onze top drie voedingskussens:

1. Snoozzz voedingskussen

Het multifunctionele kussen van Snoozzz is verkrijgbaar in allerlei hippe kleuren en printjes, en is lekker buigzaam. Je buigt het hierdoor precies in de positie die jij fijn vindt tijdens het voeden of slapen. Het kussen heeft een perfecte vorm, zachte vulling en een afneembare hoes (die wasbaar is in de wasmachine).

2. Snoozebaby voedingskussen

Het kussen van Snoozebaby is een van onze favorieten vanwege zijn compacte formaat én scherpe prijs. Het voedingskussen heeft bovendien een leuke vorm (als een wolkje) en vormt hierdoor een eyecatcher op de bank of in de babykamer. Extra fijn is dat het kussen is gemaakt van biologisch katoen. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de katoenboeren en hun gezinnen.

3. Done by Deer voedingskussen

Last but not least, het kussen van Done by Deer. Van dit kussen worden zowel de ouders als de kleintjes spontaan blij. Door het leuke design (olifantje) wil je dit kussen blijven knuffelen. Het kussen kan bovendien gebruik worden tijdens het voeden, slapen en spelen. Zo beschikt het kussen over een lus waar je de favoriete speeltjes van je baby aan vastmaakt.

Meer inspiratie?

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help