Top Teaser Lite -  Inspiratie - Ouderschap - 26 - SS23 - Geboren in april

Geboren in april? Dan herken je wellicht deze eigenschappen

Is jouw kind in april geboren of ga je deze maand bevallen? Niet alleen het sterrenbeeld, ook de geboortemaand kan je wat vertellen over het karakter. Wij leggen het je uit!

Kind-uit-april doet wat ‘ie wil?

Vurig, energiek, gepassioneerd en moedig zijn maar enkele kenmerken die veel gezien worden bij april-baby’s. Kinderen die in april zijn geboren, weten wat ze willen en zo moet het gebeuren ook: je kind-uit-april doet wat ‘ie wil. Als hij ergens zijn zinnen op heeft gezet, is hij niet te stoppen. Ze hebben veel energie en zijn vaak in a hurry. Want waarom zal je wachten als je het ook gewoon meteen kunt doen?

Enthousiast en avontuurlijk

April-kids zijn vaak behoorlijk streverig en willen graag het beste uit zichzelf halen. Het zijn echte lefgozers en –meisjes en zijn er niet vies van om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Durven hun vriendjes iets engs niet te doen? Het april-kind ziet het als een uitdaging en showt wel even hoe het moet. Een wedstrijdje? Dat willen ze winnen, ze zijn hartstikke competitief. Maar als ze iets hebben bereikt, kan het zomaar zijn dat ze er snel weer op uitgekeken zijn.

Door het vuur

Kinderen uit deze maand zijn niet alleen vaak sterk met hun lichaam. Ook verbaal staan ze hun mannetje. In communiceren en uitleggen zijn ze een kei, maar ze zijn ook erg gevoelig en kunnen jaloers worden als iemand anders iets beter doet dan zij. Toch kunnen de enthousiaste en avontuurlijke kinderen die in deze maand geboren zijn, goed met andere kinderen overweg en voor hun beste vrienden gaan ze door het vuur.

Grappig, gul en gezellig

Voor veranderingen zijn ze niet bang. Integendeel, ze hebben altijd zin in een nieuw avontuur. Ze houden van aanpakken, zijn ondernemend en diplomatische geboren leiders. Maar wat misschien nog wel het allerleukst is: april-kids zijn grappig, gul en gezellig.

Wist je dat…

De geboortemaand invloed heeft op de lengte van je kind? Een kind geboren in april is als volwassene gemiddeld een halve centimeter langer dan personen die in oktober zijn geboren. Volgens antropoloog en onderzoeker Gerhard Weber van de universiteit van Wenen heeft het te maken met het hormoon melatonine dat wordt aangemaakt in het lichaam van de zwangere vrouw en waarvan de productie wordt beïnvloed door daglicht.

Sterrenbeelden in april

Is je kind voor of op 20 april jarig? Dan is je kindje geboren onder het teken Ram. Is hij of zij geboren vanaf de 21e van april, dan is het sterrenbeeld een Stier.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help