Top Teaser Lite - Inspiratie - Ouderschap - 26 - SS23 - Geboren in oktober? Dan herken je wellicht deze eigenschappen

Geboren in oktober? Dan herken je wellicht deze eigenschappen

Oktober: de zomer ligt ver achter ons en de winter lijkt met vlagen heel dichtbij te komen. Ook verruilen we de zomertijd voor de wintertijd en krijgt de natuur weer de allermooiste kleuren. Maar wist je dat oktober ook de maand schijnt te zijn waarin veel romantische en sportieve kinderen geboren worden?

Romantiek en Passie

Wanneer je in oktober bent geboren, ben je onder invloed van de planeet Venus. In de Romeinse mythologie is Venus de Godin van de Liefde, zou daarom de planeet ook voor een beetje extra liefde zorgen? Oktoberbaby’s zouden onder invloed van Venus romantischer en gepassioneerder zijn dan anderen. Ook zouden het echte gevoelsmensen zjin met een gegronde hekel aan ruzie. Conflicten vermijden hebben ze tot een kunst verheven en ook aan ruzies maken ze, zowel bij zichzelf als bij anderen, het liefst zo snel mogelijk een einde.

Sportieve luie donders

De moeders van oktoberbaby’s doorlopen hun zwangerschap in de zomermaanden, waardoor ze een hoog vitamine D gehalte hebben. Hier hebben die oktoberbaby’s profijt van. Ze zouden sterkere botten en spieren hebben dan baby’s van moeders die voornamelijk in het najaar en de winter zwanger zijn. Door deze sterke botten en spieren zijn oktoberbaby’s vaak ook sportief aangelegd. Maaaar… er wordt ook gezegd dat mensen die geboren zijn in oktober vaak wat luier aangelegd zijn. Ze hebben het geduld om dingen op hun beloop te laten, waardoor dingen vaak wel weer op hun pootjes terechtkomen. Waarom zouden ze zich dan druk maken?

Sterrenbeelden in oktober

Als je kind vóór of op 22 oktober jarig is, is het een Weegschaal. Verjaart jouw kind de 23e of later? Dan zijn ze geboren onder het teken Schorpioen.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help