Top Teaser Lite - Inspiratie - Ouderschap - 26 - SS23 - Geboren in maart

Geboren in maart? Dan herken je wellicht deze eigenschappen

Is jouw kindje geboren in maart? Dan verbaast het je vast niet dat kindjes die in maart geboren worden, graag in beweging zijn. Ze zitten vol energie en gaan er dan ook graag op uit. En dubbel geluk, want laat maart nou net de maand zijn waarin de lente begint en we weer kunnen genieten van de eerste zonnestralen. Wil je weten wat de maand maart over jouw kindje vertelt? Lees dan snel verder!

Altijd in beweging

Kindjes die in maart geboren worden, zijn graag in beweging. Doordat ze graag in beweging blijven en zijn, verzinnen ze veel nieuwe ideeën en dat maakt ze ook lekker creatief. Van een kleine Picasso tot muzikaal talent; maartkindjes kunnen erg talentvol zijn.

Altijd in beweging

Empathisch vermogen

Ahw, kindjes in maart hebben vaak een groot empathisch vermogen. Ze leven gemakkelijk met anderen mee en misschien is dit ook wel de reden dat ze snel geliefd worden door andere kindjes. Ze geven graag liefde, maar krijgen dit ook zeker graag terug. Een maartkindje als vriend moeten we allemaal blij mee zijn; ze laten jou als trouwe vriend niet zomaar in de steek!

Buitenkindje

Of het nu ligt aan de lente of niet: maartkindjes vinden het nou eenmaal heerlijk om buiten te zijn. Lekker in het bos op pad, heerlijk buiten zwemmen of gewoon spelen in de tuin. Hoe dan ook, voor een maartkindje geldt: een dag niet naar buiten, is een dag niet geleefd. So let’s go!

Kleine strijder

Is jouw kleintje geboren in maart? Wees dan voorbereid op een kleine strijder. Hij kan erg competitief zijn, maar hé… dit kan hem juist ook weer veel brengen. Een opgever is het zeker niet!

Fun fact: wist je dat kinderen die in maart geboren worden soms nét iets langer zijn dan gemiddeld? Dit komt waarschijnlijk door het verschil in daglicht dat een zwangere vrouw krijgt, aangezien zij in de zomer zwanger is geraakt. In de zomer absorbeer je meer vitamine D door het vele zonlicht, waardoor een ongeboren kindje een minuscule voorsprong kan krijgen.

Sterrenbeelden in maart

Als jouw kleintje vóór of op 20 maart geboren is, is zijn of haar sterrenbeeld een Vis. Is jouw kleintje vanaf de 21e van maart geboren? Dan is hij of zij een Ram.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Categorieën

Mijn account
Help